panakábel

Mi is az a Barpa.

A Barpa az iparág megbízható és elismert gyártója, amely strukturált kábelezési rendszerekhez szükséges termékeket gyárt, beleértve réz és optikai kábelezési rendszereket, rack szekrényeket és kiegészítőket. Céljuk, hogy forradalmi innovációkat hozzanak létre, miközben a fő hangsúlyt ügyfeleikre helyezik a magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával. A Barpa termékek kiváló minőségűek, és az iparág számos területén használatosak. A cég már 2016 óta áll ügyfelei rendelkezésére, és ma már 17 országban van jelen, ahol magas minőségű termékeikkel és szolgáltatásaikkal biztosítják a hatékony kommunikációs rendszerek megvalósítását. Székhelyük és disztribúciós központjuk Portugáliában található, gyártóközpontjaink pedig Németországban, Kínában és Szlovákiában is megtalálhatók.

Minden Barpa termékhez elérhető gyártói adatlap, valamint különböző tanúsítványok. A tanúsítványok fontosságát rendkívül komolyan veszik, épen ezért számos elismert laborral dolgoznak együtt, mint a Force Technology, a VDE, a BASEC és a 3P.

A Vállalatirányítási minősítés ugyan olyan fontos számukra, mint a termékeik minősítése, így vállalatirányítási rendszerük SGS tanúsítvánnyal is rendelkezik. A Barpa brand mögött egy fiatalos de tapasztalt és szakrétő innovatív csapat áll, akik munkájuk során készséggel állnak partnereik rendelkezésére, hogy teljes mértékben támogassák őket a különböző projektek sikeres megvalósításában, már megfelelő termék kiválasztásától kezdődően.

Ha a strukturált kábelezés terén kiemelkedő minőségű termékekre van szüksége, a Barpa a megfelelő választás.

Több információt a barpa.eu oldalon találhat.

Termékek

25 év garancia

A minőségi kiválóság elérése érdekében a barpa 25 év rendszergaranciát vállal a termékei. Ez a garancia a hálózati infrastruktúra telepítésére vonatkozik, például az optikai és réz kábelezésre.

A rendszergarancia akkor biztosított, ha a rendszereket egy minősített barpa partner tervezi, telepíti és dokumentálja, valamint rendelkezik aktuális képzési tanúsítvánnyal. A garancia minden barpa megoldásra vonatkozik és a számlázás napjával kezdődik. További információért kérjük forduljanak hozzánk bizalommal

Töltse le a katalógust és válassza az önnek megfelelő teméket/termékeket. Itt minden információt megtalál amire csak szüksége lehet letöltés Illetve az alábbi csatornán még szerelési útmutatókat is találhat, aminek segítségével könnyebben megismerheti a termékekben rejlő potenciált.